English

Werkwijze

Bouwjaar ’63 gaat voor duurzaam

Als het duurzaam kan, kies ik daar altijd voor. Bijvoorbeeld door hoogwaardige materialen te kiezen die lang meegaan en te zorgen voor een goede detaillering en afwerking. Door oude deuren opnieuw te gebruiken, een deel van de vloer nieuw leven in te blazen of andere aanwezige materialen te hergebruiken. Door uw meubels, kunst, erfstuk en verzameling beter tot hun recht te laten komen.
Zodoende krijgt het ontwerp uw eigen verhaal en is uw nieuwe interieur helemaal van u! Ik vind namelijk dat een interieurontwerp perfect moet passen bij de ruimte, maar vooral ook bij de mensen die er wonen en/of werken.

Wat Bouwjaar ’63 voor u kan doen

Na een eerste vrijblijvend gesprek, waarin ik vooral veel luister én veel vragen stel, breng ik in kaart wat uw wensen zijn en wat er moet gebeuren om die te realiseren. Zo’n overzicht is heel handig omdat het helderheid geeft over wie, wat, waar, waarom en wanneer. Afhankelijk van de invulling van die vijf punten begeleid ik het hele interieurproject van begin tot eind of zet ik met het ontwerp een kader voor u neer waarin u zelf aan de slag kunt. Of iets daar tussenin. Het is maar net wat u wel en niet uit handen wilt geven. Dit zijn een aantal van de mogelijkheden:

-interieurontwerp
-exterieurontwerp i.s.m. een architect
-kunstprojecten/exposities

-moodboards/sfeer collages
-‘voor’ en ‘na’ impressies
-kleur- en materiaalstaat
-ontwerp- en werktekeningen (2D en 3D)
-advies over stoffering, verlichting en materialen
-begeleiding bij het uitkiezen van materialen, tegels, stoffering enz.

-volledige projectbegeleiding
-kader voor eigen invulling

De verschillende interieurprojecten van bouwjaar ’63 vindt u onder interieur