English

Hoe wij werken

bouwjaar ’63 gaat voor duurzaam

Als het duurzaam kan, kiezen we daar altijd voor. Bijvoorbeeld door hoogwaardige materialen te kiezen die lang meegaan en te zorgen voor een goede detaillering en afwerking. Door een oude vloer nieuw leven in te blazen of andere aanwezige bouwmaterialen te hergebruiken. Door uw meubels, kunst, erfstuk en verzameling beter tot hun recht te laten komen.
Zodoende krijgt het ontwerp uw eigen verhaal en is uw nieuwe interieur helemaal van u! Wij vinden namelijk dat een interieurontwerp perfect moet passen bij de ruimte, maar vooral ook bij de mensen die er wonen en/of werken.

Wat bouwjaar ’63 voor u kan doen

Na een eerste vrijblijvend gesprek, waarin we vooral veel luisteren en veel vragen stellen, brengen we in kaart wat uw wensen zijn en wat er moet gebeuren om die te realiseren. Zo’n overzicht is heel handig omdat het helderheid geeft over wie, wat, waar, waarom en wanneer. Afhankelijk van de invulling van die vijf punten begeleiden we het hele interieurproject van begin tot eind of zetten we met ons ontwerp een kader voor u neer waarin u zelf aan de slag kunt. Of iets daar tussenin. Het is maar net wat u wel en niet uit handen wilt geven.
Dit zijn een aantal van de mogelijkheden:

-interieurontwerp
-exterieurontwerp i.s.m. een architect
-kunstprojecten/exposities

-moodboards/sfeer collages
-‘voor’ en ‘na’ impressies
-kleur- en materiaalstaat
-ontwerp- en werktekeningen (2D en 3D)
-advies over stoffering, verlichting en materialen
-begeleiding bij het uitkiezen van materialen, tegels, stoffering enz.

-volledige projectbegeleiding
-kader voor eigen invulling

De verschillende interieurprojecten van bouwjaar ’63 vindt u onder interieur